top of page
2023-PR foto-3 website.jpg

ALLES OVER MICHEL DE VALK

Als professioneel dirigeer ik 3 avonden in de week bij diverse koren en ensembles. Momenteel dirigeer ik twee mannenkoren, een vrouwenkoor en een Theatergroep.
Naast dirigeren bij koren maak ik ook veel arrangementen voor koor en theater. In opdracht lever ik digitale partituren of zet ik onduidelijke muziek om in leesbare muziek.
Met zoveel koren heb ik dus ook regelmatig concerten. Een goede agenda beheer is cruciaal. Zo komt elk koor goed in het frontlicht
Naast mijn vaste werkzaamheden heb ik ook soms enkele projecten. Soms bij koren maar ook als jurylid bij concoursen.

Contact
2023 Michel PR foto.jpg

WERKZAAMHEDEN

FULCO'S MANNENKOOR

IJSSELSTEIN

Onder de bezielende leiding van een professionele dirigent met gevoel voor humor en met ondersteuning van pianobegeleiding oefenen wekelijks ca. 60 mannen aan een zeer afwisselend repertoire. Inzingen, stemoefeningen, houding, onderhouden van repertoire en instuderen van nieuw repertoire staan wekelijks gedurende 2,5 uur op het programma. Partij Repetities onder leiding van de dirigent, soms met medewerking van een repetitor dragen bij aan het gewenste kwaliteitsniveau. Het enthousiasme manifesteert zich ook door deelname aan koorscholing activiteiten. Waar mogelijk initieert en steunt het koor activiteiten die aan kwaliteitsverbetering bijdragen.

VLAARDINGS MANNENKOOR ORPHEUS

VLAARDINGEN

Orpheus is een neutraal koor waarin alle gezindten welkom zijn. Steeds vaker komen de leden niet alleen uit Vlaardingen maar uit het gehele Rijnmond gebied, zoals uit Maassluis, Schiedam en Rozenburg.

Het repertoire is veelzijdig: Klassiek, opera, gospel, en geestelijke liederen in vele talen die met pianobegeleiding of a capella met of zonder orkest of solist(en) ten gehore worden gebracht. Ook licht populaire werken komen aan bod.

THEATERGROEP MANTEAU

GORINCHEM

Theatergroep Manteau bestaat uit een groep enthousiaste mensen die op projectmatige basis bezig is met zang en performance. De stichting biedt een podium aan zang-, dans- en acteertalent uit Gorinchem en omstreken. Voor elke productie zoekt de artistieke leiding naar de meest geschikte spelers en worden audities georganiseerd voor de diverse rollen. Ook voor mensen achter de schermen is een belangrijke rol weggelegd. Decorbouwers, kostuumontwerpers en grimeurs kunnen zich bij ons ontplooien.

CANTARE NIEUWEGEIN

NIEUWEGEIN

Cantare is een middagkoor voor alle leeftijden. Jong en oud kan aan zijn trekken komen. Het koor zingt zowel a capella als met begeleiding van piano of orkestband. Het repertoire is licht populair (zoals liedjes/ballades van Leonard Cohen, Abba, Beatles, Simon and Garfunkel)

bottom of page